Novi Sad
08.01.2018.
11:28 > 11:53
Plan detaljne regulacije Sportskog centra "Sajmište", kojim će se umnogome izmeniti izgled ovog prostora, nalazi se na javnom uvidu do 1. februara.
  • deda

    08.01.2018 18:14
    na to igraliste sam dolazio kao dete, dovodio svoju decu a sad unuke, bilo nase i moje, e sad cije je i daj je jos nase i moje i koliko, ciji ce to objekti biti na kraju i sta ako postaju privatni vlasnika sprecava da ih preproda i promeni namenu, vise me to interesuje nego ostalo, ta fora sa tribinama sluzi da se ispod naprave klupske kafane sa sve kladionicama koliko kapiram a za gradjane i decu ce ostati onaj deo uz micurinovu pedeset koraka od kuglane i to je sve, ajmo malo preciznije - sta je cije
  • Nervirach

    08.01.2018 15:08
    Imate li vi vase postojbine? Ajd malo tamo ,,unapredjujte,, mora da je jako ,,dobro,, kada ste se setili ovih krajeva. Manite nas vise, nema para, sve ste pokupili. Bice Vojvodina republika al kada sve oplevite, onda cete samo ispljunuti, sazvakano i unisteno.
  • Joca

    08.01.2018 14:09
    politicari sa vizijom
    Ovaj nas grad ima bezbroj urbanistickih problema ,koji su hitni za resavanje i od kljucnog su znacaja za funkcionisanje grada, pa se nista po tom pitanju ne preduzima.Vec se otvaraju radovi tamo gde je ogromna investicija, kako bi se dokopali tendera i svega onoga sto sa sobom nose.
    Dali ovaj grad zivi iskljucivo od sporta ,utuceno je mnogo novca u SPENS a za odrzavanje i tekuce troskove nema para, opet nam nude jos jedan sportski centar kao vrecu bez dna.Gradjani nam bolesni, lutaju od doma zdravlja do specijalistickih ambulanti i praznih apoteka,saobracaj je katstrofalan,bezbednost gradjana je na nultom nivou a gradski carobnjaci hoce sportske terene. Stvarno ste za svaku pohvalu,vidi se da ste politicari sa vizijom.
  • Sloba53

    08.01.2018 13:53
    Rusiti sve sto je zeleno
    Ko ji će se tu " utaliti " ? I Futoski park treba preorati i napraviti trgovacko-bankarski centar !
  • Blade

    08.01.2018 13:44
    Dobra ideja ali...
    ...fora je sto ce sve to "njegov" praviti ili firma nekog navijackog vodje,tj zasluznog gradjanina ove zemlje...
  • ovo je idiotizam

    08.01.2018 13:35
    kuglana
    Mene bas zanima koliko je baceno para za rekonstrukciju i dozidjivanje kuglane a sad postoji mogucnost potpuno nove zgrade, pa jeste li vi idioti ili sta ste prebogati nasim parama, usput mi se cini da ste nam oteli nase igraliste i da ce biti sve komercijalizovano i da se nece ili ce se vrlo malo besplatno koristiti, i molim podatke koliko osoba koristi uopste kuglanu jer ja retko vidim da neko uopste ulazi ili izlazi iz zgrade iako znam da imamo i svetsku prvakinju u kuglanju Maju DJukic sto je za pohvalu iako predivna devojka i prvakinja se nigde i ne spomonje.
  • komsija

    08.01.2018 13:25
    Za pohvalu u svakom slucaju, bar su se setili da srede ono ruglo od terena i staze oko terena. Bilo je za ocekivati da ce novi trzni centar da se gradi sto je pogodnije za gradske celnike tj njihov dzep.
  • biciklista

    08.01.2018 12:44
    parking za bicikle treba da bude obaveza, a ne "mogućnost"
    ako će terene koristiti mladi i deca, najčešće dolaze peške ili biciklima
  • Previse betona

    08.01.2018 12:42
    Dzogirao sam tu nekih 10 godina. Cesto na Sajmistu, ali i na keju i limanskom terenu kod fakulteta. Kej je bolji za dzogiranje sada nego kada nije imao stazu za trcanje, jer je tada moralo da de trci po utabanoj stazi pored setalista i to je bilo opasno zbog raznih korova i slicnog.
    Tereni na Limanu su odlicni, jer su na velikoj povrsini, a i ranije su izgledali zapusteno i mracno. Samo je taj teren malo vestacki, jer je sav prekriven tartanom ili betonom.

    Sajmuste he vuse bilo kao neki mini park, a usput i sportski teren. Zato je bilo prijatno tamo da se dzogira. Kasno uvece je bila tisina, zeleno, mirno i otvoreno.
    Tako je bilo i rano u zoru. Mir, zeleno i tisina. Odlicno za trcanje, vezbanje ili setanje. Vidjao sam cesto penzionere koji ili sede na klupi i gledaju u zelenu povrsinu ili setaju oko terena.

    Smatram da je ovaj plan previse "urban", natrpan i vestacki. Ne znam da li je to zbog toga "sto se to tako pravi, eksperti znaju bolje" ili je ponovo neka sema u pitanju, pa treba kum da zaradi na izvodjenju radova, a surak da drzi klub za ovo... Zet da otvori kafic i klub za ono.

    Oduzeli ste ljudima zelenu povrsinu.
  • Lalo

    08.01.2018 12:15
    Bravo Deliću, svaka čast
    Po ovoj žvrljotini što ste objavili ispada da će teniskih terene ostati 5, od sadašnjih 9. Na tim terenima je iznikla Monika Seleš, kako ste krenuli prekopajte i tih 5 terena pa napravite terene za boćanje i bacanje kamena sa ramena.
  • /

    08.01.2018 12:08
    /
    javni uvid a gradjani demonstriraju protiv planova

    bio je javni uvid i za banku komune samo sto dodikara vec ne lici na obecano.
    prema ovome sta se vidi bilo je mesta i za banku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna